Nyhedsbrev fra Tølløse Privat- og Efterskole

TPOE i en corona-tid:
Vi er faktisk tilbage på fuld tid - Både efterskole og privatskole. Med en masse restriktioner og benspænd. Men vi er tilbage og det er vi lykkelige over.

Ledige pladser i 7. klasse 21/22
For en gang skyld har vi en håndfuld ledige pladser i de kommende 7. klasser, men vi håber på at kunne fylde de sidste pladser ud hen mod sommerferien. Information om tilmelding til privatskolen - Klik her. 

Også enkelte ledige pladser i privatskolens 10. klasse
Vi har næsten fyldt vores privatskoles 10. klasse, men der er lige plads til et par stykker mere.
Information om tilmelding til privatskolen - Klik her. 

Efterskolen er fyldt
Både 9. og 10. klasse på efterskolens årgang 21/22 er fyldt helt op, så vi nu kun optager elever til vores venteliste. Eneste ledige pladser er til drenge på danse- og teaterlinjen.

Nye valgfag på efterskolen
Når næste års efterskoleelevhold indtager TPOE, er det med en masse nye mulighed for at vælge anderledes valgfag. Udbuddet er skruet op, og variationen er hævet. Alt fra esport til engelsk boost og fra ”Byg en båd” til ”Verden rundt i køkkenet”.

Testning er en del af dagligdagen
TPOE er jo en to-delt skole - Det betyder, at vores elever skal testes for Covid19 på forskellige måder. Hele vores privatskole går to gange om ugen i Biolab og lader sig teste med en næse-test. Efterskoleeleverne selvtester sig selv to gange pr uge.

Følg med på de sociale medier

Du kan følge med i skolens dagligdag her: 

Facebook

Instagram