Nyhedsbrev - februar 2024

Kære medlem af elevforeningen

Så er det blevet tid til at indkalde til generalforsamling for skole- og forældrekreds på Tølløse Privat- og Efterskole. Måske er du medlem af skolekredsen, også kaldet “TPOE’s venner”, og så kan du springe direkte ned til indkaldelsen.

Men ellers kunne dette måske blive en anledning til at melde sig ind.
Ønsker du at støtte det arbejde, der gøres på skolerne, på en meget konkret og personlig måde, så er medlemskab af “TPOE’s venner” en god vej. Tilmelding kan ske via https://www.tpoe.dk/skolekreds/ - Her kan der læses lidt mere om kredsen, men interesserede er også velkomne til at kontakte skolen direkte på tpoe@remove-this.tpoe.remove-this.dk 
Medlemskab af “TPOE’s venner” koster kun 50 kroner om året, men værdien af en stor og levende skolekreds er langt, langt større.

Og nu til indkaldelsen:

Indkaldelse til generalforsamling på Tølløse Privat- og Efterskole

Tølløse Privat- og Efterskole afholder generalforsamling for skole- og forældrekreds onsdag 24. april kl. 19.30 i skolens spisesal. Forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 3 uger før generalforsamlingen. For at kunne deltage med stemmeret som medlem af skolekredsen, skal man være indmeldt, og medlemskontingentet skal være indbetalt senest 6 uger før generalforsamlingen. 

Foreløbig dagsorden kan findes her: https://www.tpoe.dk/generalforsamling2024/

 

Mvh
Henrik Kristiansen
Forstander
Tølløse Privat- og Efterskole


Afmeld nyhedsbrev: 

Er du ikke længere interesseret i at modtage nyhedsbreve fra Tølløse Privat- og Efterskole, kan du logge ind her: https://www.tpoe.dk/elevforening/login/ og afmelde dig. 

Følg med på de sociale medier

Du kan følge med i skolens dagligdag her: 

Facebook

Instagram