7.-10. klasse

Tølløse Privatskole

7.-10. klasse

Tølløse Privatskole

Tølløse Privatskole

Plads til at blive voksen

Tølløse Privatskole - Midt på Sjælland 

Privatskolen er den ene af to skoleafdelinger på Tølløse Privat- og Efterskole. Privatskolen er en skole for ca. 240 unge med tre spor fra 7. til 9. klasse og én 10. klasse.

Vi lægger vægt på, at eleverne bliver fagligt dygtigere, og vi udfordrer dem til at udvikle sig personligt.

Vi prioriterer det gode arbejdsmiljø meget højt, fordi man lærer mest og udvikler sig bedst, når man trives i sin hverdag.

Privatskolen er en velholdt, moderne skole, selv om den er over 90 år gammel – og så er den smuk!

Privatskolen har et velfungerende bibliotek og lektiecafe med masser af bøger og gode computerarbejdspladser til brug i både undervisning og fritid.

Privatskolen ligger i et stort grønt område, som danner en dejlig ramme om de mange bygninger. Det er let at komme til Tølløse Privatskole med toget, da Tølløse Station ligger i gå-afstand. Det betyder at det er let at komme til skolen fra Holbæk, Roskilde, Vipperød, Hvalsø eller Lejre. Kommer du fra fx Kirke Hyllige, Kirke Såby eller Ejby, kan du komme med vores egen skolebus, der samler op blandt andet ved Kirke Hyllige Hallen, Bramsnæsvigskolen og mange andre steder. Du kan se vores egen skolebus' rute her. 

Så hvis du søger en privatskole på Sjælland ved Holbæk, Vipperød, Hvalsø eller en privatskole ved Roskilde, kan Tølløse Privatskole være en god mulighed for dig.