Åbent hus.

Vi vil gerne invitere alle kommende elever i 7. og 10. klasse årgang 2023-24 og 2024-25, til åbent hus på Tølløse Privat- og Efterskole, torsdag den 22. september kl. 19-20.30.

Denne aften åbner vi privatskolen for alle interesserede, som får mulighed for at se skolens faciliteter og møde både lærerne og de nuværende elever.

Kom og hør mere om vores 10. klasse, som vil være klar til at fortælle om vores 10. klassetilbud. Læs mere om 10. klasse på Tølløse Privatskole. 

Fra kl. 19 vil lærerne og en del af eleverne være aktive rundt omkring på skolen, mens andre elever fungerer som rundvisere for de besøgende.

Der bliver mulighed for at se helt almindelige klasselokaler, men også rammerne for musik, idræt, håndværk og design, madkundskab, fysik, biologi, e-sport, fællestimer og fritid.

Efter rundvisningerne, ca. 19.45, samles alle i skolens hal til info, kaffe, te og saft mm., hvorefter der bliver mulighed for en snak med lærere og ledelse. Aftenens program slutter ca. kl. 20.30.

Vi håber at se så mange som muligt af jer, der er skrevet op, og skulle I kende nogen, der måske er interesserede, men endnu ikke skrevet op, så invitér dem gerne med.

Nedenfor kan I tilmelde jer informationsaftenen den 22. september. Bemærk at det ikke er en tilmelding til skolen, men kun til informationsaften. Vil I tilmelde jer skolen skal I klikke her.

Tilmelding til infoaften