Åbent hus på Tølløse Privatskole 25. september

Kære kommende elever og forældre

Vi vil gerne invitere alle elever, som lige nu går i 5. eller 6. klasse, som kunne tænke sig at se skolen, til åbent hus på Tølløse Privat- og Efterskole, onsdag den 25. september kl. 19-20.30. 

Denne aften åbner vi privatskolen for alle interesserede, som får mulighed for at se skolens faciliteter og møde både lærerne og de nuværende elever.

Fra kl. 19 vil lærerne og en del af eleverne være aktive rundt omkring på skolen, mens andre elever fungerer som rundvisere for de besøgende.

Der bliver mulighed for at se helt almindelige klasselokaler, men også at opleve rammerne for musik, idræt, håndværk og design, madkundskab, fysik, biologi, fællestimer og fritid.

Efter rundvisningerne, ca. 19.45, samles alle i skolens spisesal til info, kaffe, te og saft mm., hvorefter der bliver mulighed for en snak med lærere og ledelse. Aftenens program slutter ca. kl. 20.30.

Vi håber at se så mange som muligt af jer, og skulle I kende nogen, der måske er interesserede, men endnu ikke skrevet op, så invitér dem gerne med.

 

Mvh

Henrik Kristiansen
Forstander
Tølløse Privat- og Efterskole