Tølløse Privat- og Efterskole

Danselinjen

Tølløse Privat- og Efterskole

Danselinjen

Tølløse Privat- og Efterskole

Danselinjen

Tølløse Privat- og Efterskole

Danselinjen

Tølløse Privat- og Efterskole

Danselinjen

Tølløse Privat- og Efterskole

Danselinjen

Dans på Tølløse Efterskole

På danselinjen på Tølløse Efterskole skal du have lyst til at komme til at stå på en scene og optræde med dans. I perioder samarbejder vi om fælles projekter f.eks. teaterkoncert, mindre forestillinger og selvfølgelig TPOE-show, hvor vi også arbejder sammen med teaterlinjen og musiklinjen. I løbet af året tager vi til på ture til forskellige forestillinger og shows. 

På danselinjen på Tølløse Efterskole tager vi hensyn til, om du er nybegynder eller har danset før, så der er plads til alle, der har lyst til at blive udfordret med dans. Så er du til dans på efterskole, skal du kigge forbi os. Book et besøg, og se om det ikke skulle være noget for dig. 
Professionelle dansere underviser på Danselinjen

Underviseren på danselinjen er en professionel danser, som har stor erfaring fra undervisning og mange danseforestillinger. I løbet af året kommer der også professionelle gæsteundervisere på besøg. På danseholdet bliver du præsenteret for mange forskellige dansestilarter, og ud fra det lærer I at lave jeres egne koreografier. I er selvfølgelig også med til at vælge musik, tøj og genre, når I skal optræde. 

Kort sagt: Masser af dans!

Lærer på danselinjen

Det er ikke hvem som helst der underviser på danselinjen. På danselinjen vil du møde forskellige professionelle dansere. Linjens faste underviser hedder Daniella Lappin. Daniella har masser af erfaring med dans indenfor mange genrer og er dygtig til at lære fra sig til både erfarne dansere og til nybegyndere.

Daniella

Daniella har danset siden hun var barn. Hun var konkurrencedanser i stilarten disco og opnåede flotte placeringer både i ind -og udland bl.a. 5 danske mesterskaber og en titel som nummer 8 i verden i 2008. 

Som blot 16 årige begyndte Daniella at undervise i dans, efter hendes tid som konkurrencedanser havde nået sit slutpunkt. 

I 2012 blev hun optaget på Stepz 1-årige danseuddannelse, hvor stilarter som klassisk ballet, horton teknik, yoga, jazz, moderne, improvisation, hiphop og house var en del af det ugentlige skema. 

I løbet af uddannelsesforløbet fik koreografer hurtigt øjnene op for Daniellas talent, og hun har siden da arbejdet med koreografer som Toniah Pedersen, Marvin Spahi, Denize Hende, Vigdis Hentze Olsen, Bruce Blanchard, Helen Dohlmann, Jesper Kryger, Sus Wilkins, Camilla Malmberg og Simon Glæsel.

Daniella har bl.a. medvirket i utallige shows sammen med det commercielle danske kompagni Pivot Dance Company, været med i musikvideoer for bl.a. Christopher, Medina og Alex Vargas, danset for Rasmus Seebach "Sandstorm" Danish Music Awards 2013, og igen med for Christopher og Brandon Beal "Twerk it like Miley" og "CPH girls" til Danish Music Awards 2014. Hun har også danset for Copenhagen Drummers, Fat Pony, Kenneth Bager, Klamfyr og Birthe Kjær. Derudover er Daniella også nyeste medlem af Copenhagen White Cats, som er FCK's cheerleadere.

Daniella underviser på Tølløse Privat- og Efterskole i stilarterne hiphop, moderne, jazz og teknik.