Hvornår er Efterskolernes dag næste gang?

Vi holder efterskolernes dag 29. september 2024!

DU SKAL BARE MØDE OP TIL EFTERSKOLERNES DAG PÅ TØLLØSE EFTERSKOLE

TJEK LEDIGE PLADSER HER

Vi holder Efterskolernes dag på Tølløse Privat- og Efterskole 29. september 2024 fra klokken 12 til 17, hvor vi vil vise dig og dine forældre skolen, omgivelserne og hvor du kan møde lærere og nuværende elever. 

Kaffe og kage til Efterskolernes dag på Tølløse Privat- og Efterskole

Du kan tale med lærerne, og stille alle de spørgsmål du har. Samtidig har vores dygtige køkkenfolk bagt kager, lavet kaffe og sat en masse saftevand frem. Du har også mulighed for at tale med vores kontorpersonale om økonomi, statstilskud og optagelse. 

Det kan du til Efterskolernes dag på Tølløse Privat- og Efterskole

Vi vil give dig mulighed for at få en rundvisning på skolen, så du kan se de mange lokaler og skolens smukke omgivelser. Vores nuværende elever vil stå for rundvisningen og fortælle om deres oplevelser med Tølløse Privat- og Efterskole.  

Til Efterskolernes dag vil der rundt omkring på Tølløse Privat- og Efterskole være elever fra de tre linjer, Musik, Dans/Teater og Sport, som viser nogle af de ting de laver til hverdag. 

Vi  har dækket op til uforpligtende samtaler om dine muligheder for at blive elev på Tølløse Privat- og Efterskole. Her sidder en del af skolens lærere klar til at svare og stille spørgsmål, så du og din familie kan få en fornemmelse af livet på Tølløse Privat- og Efterskole. På den måde kan du finde ud af, om du vil være en af vores kommende elever. 

Lærerne kan fortælle dig om undervisningen, linjefagene, musikskolen og valgfagene. Du kan også få meget mere at vide om nogle af vores unikke valgfag.

Få smagsprøver fra Tølløse Privat- og Efterskole til Efterskolernes dag

Ud over en masse information om skolelivet, kan du se smagsprøver på hvad man kan, når man går på musiklinjen, på danse- og teaterlinjen eller på sportslinjen. 

Du er i øvrigt velkommen til at besøge os på andre tidspunkter. Du kan evt. sende os en mail eller booke et uforpligtende besøg.

Se mere på vores Facebookside: facebook.com/TPOEskole

Hvad er efterskolernes dag? 

 

Efterskolernes dag er åbent hus på efterskoler.

I hele landet er efterskolernes dag en begivenhed, hvor efterskolerne slår dørerne op og inviterer indenfor til rundvisninger, oplæg, kaffe og kage, og til et indblik i efterskolelivet. Du kan tjekke hvilke efterskoler, der ligger i nærheden af dig på efterskolerne.dk - Der er altid efterskolernes dag den sidste søndag i september. 
Udover efterskolernes dag er der også efterskolernes aften, hvor du kan besøge landets efterskoler, og se hvad man laver på efterskolerne i vintermørket. 

Til Efterskolernes dag kan du opleve skolerne helt tæt på. De fleste efterskoler stiller op med det  helt store show, så du som kommende efterskoleelev, kan se hvad efterskolen har at tilbyde. Musikefterskoler viser deres musiklokaler frem og laver minikoncerter, sportsefterskoler viser sportsfaciliteterne frem, teaterefterskoler spiller små forestillinger - Og du kan som besøgende til efterskolernes dag få lov til at stille alle de spørgsmål du måtte have om efterskoler. 

Efterskolernes dag er en fantastisk mulighed for dig, som kommende elev, til at få styr på, hvilken efterskole der vil passe bedst til dig. Og selv om en "hvilken efterskole skal jeg vælge"-test ville være dejligt, så er det din mavefornemmelse, der skal bestemme, hvor du føler dig hjemme.