Hvornår er Efterskolernes dag 2020?

Vi holder Efterskolernes dag på Tølløse Privat- og Efterskole 27. september 2020 fra klokken 13 til 17, hvor vi vil vise dig og dine forældre skolen, omgivelser og hvor du kan møde lærere og nuværende elever. 

Kaffe og kage til Efterskolernes dag på Tølløse Privat- og Efterskole

I vores spisesal kan du tale med lærerne, og stille alle de spørgsmål du har. Samtidig har vores dygtige køkkenfolk bagt kager, lavet kaffe og sat en masse saftevand frem. I spisesalen kan du også tale med vores kontorpersonale, som kan fortælle dig alt om opskrivning, betaling og statstilskud. 

Hvad er efterskolernes dag? 

Efterskolernes dag er åbent hus på efterskoler. I hele landet slå efterskolernes dørerne op og inviterer indenfor til rundvisninger, oplæg, kaffe og kage, og til et indblik i efterskolelivet. Du kan tjekke hvilke efterskoler, der ligger i nærheden af dig på efterskolerne.dk - Der er altid efterskolernes dag den sidste søndag i september. 
Udover efterskolernes dag er der også efterskolernes aften, hvor du kan besøge landets efterskoler, og se hvad man laver på efterskolerne i vintermørket. 
 

Det kan du til Efterskolernes dag på Tølløse Privat- og Efterskole

Vi vil give dig mulighed for at få en rundvisning på skolen, så du kan se de mange lokaler og skolens smukke omgivelser. Du vil kunne møde nuværende og tidligere elever, som vil stå for rundvisningen og fortælle om deres oplevelser med Tølløse Privat- og Efterskole.  

Til Efterskolernes dag vil der rundt omkring på Tølløse Privat- og Efterskole være elever fra de tre linjer, Musik, Dans/Teater og Sport, som viser nogle af de ting de laver til hverdag. 

I vores spisesal har vi dækket op til uforpligtende samtaler om dine muligheder for at blive elev på Tølløse Privat- og Efterskole. Her sidder en del af skolens lærere klar til at svare og stille spørgsmål, så du og din familie kan få en fornemmelse af livet på Tølløse Privat- og Efterskole. Og så du kan finde ud af om du vil være en af vores kommende elever. 

Lærerne som kan også fortælle dig om undervisningen, linjefagene, musikskolen og valgfagene. Du kan også få meget mere at vide om nogle af vores unikke valgfag: Spansk sprog og esport.

Få smagsprøver fra Tølløse Privat- og Efterskole

Ud over en masse information om skolelivet, kan du se smagsprøver på hvad man kan når man går på musiklinjen, på danse- og teaterlinjen eller på sportslinjen. Du kan også høre skolens kor synge.

Du er i øvrigt velkommen til at besøge os på andre tidspunkter. Du kan evt. sende os en mail eller booke et uforpligtende besøg.

Se mere på vores Facebookside: facebook.com/TPOEskole