Vælg en af vores tre linjer

Linjerne på Tølløse Efterskole

Hvor meget fylder linjerne på Tølløse Efterskole? 

Linjerne på Tølløse Efterskole er lidt forskellige i forhold til, hvor meget hver linje fylder. Sportslinjen på Tølløse Efterskole har fast undervisningstid tirsdag og torsdag fra 13:05 til 14:35, men ud over det, tager sportslinjen ofte på tur til forskellige stævner, eller har besøg af forskellige undervisere udefra. 

Danse- og teaterlinjen på Tølløse efterskole er delt op, så der i perioder bliver undervist tirsdag fra 13:05 til 16:30, andre perioder torsdag fra 13:05 til 16:30, og vi har også tidspunkter på året, hvor danse- og teaterlinjen kører både tirsdag og torsdag. Det er især når vi har forestillinger og større begivenhender, ofte sammen med musiklinjen, at vores linjetid fylder mere på en uge. 

Hvis du er på musiklinjen på Tølløse Efterskole, har du enten musiklinjeundervisning tirsdag eller torsdag. Begge dage kører musiklinjen fra 13:05 til 16:30. På musiklinjen vil du også opleve at linjetiden varierer, alt efter hvilke projekter vi er i gang med. 

Ud over linjetiden på de tre linjer, tilbyder vi en masse ekstra tilbud. Du kan vælge at benytte nogle af vores mange valgfag, hvor du foreksempel kan vælge fodbold, esport, friluftsliv, mediefag, glaskunst, rytmisk kor, sammenspil / band eller spansk.