Til og fra Tølløse Efterskole

Tølløse Efterskole - Dans og teater, Musik eller sport! 

På Tølløse Efterskole kan du blive en del af et fantastisk fællesskab i smukke omgivelser. Vi tilbyder masser af spændende valgfag, som for eksempel sammenspil, spansk, esport, rytmisk kor og fodbold. 

Du kan også finde en multibane, klatrevæg, fitnessrum, masser af musiklokaler, krearum og meget mere. 

Vi er meget mere end muligheder og aktiviteter. Vores mål er, at du bliver bedre. Både personligt og fagligt, og at du får et fantastisk år på Tølløse Privat- og Efterskole med kammerater – måske for livet, men i al fald mens du er på efterskole. Vi vil gerne have, at du afprøver alt det, du har lyst til, og vi vil guide dig, mens du gør det. 

Fra København til Tølløse Efterskole

Tølløse Efterskole ligger i perfekt afstand fra København. Med tog mindst en gang i timen, kan du på 48 minutter være på Hovedbanegården i København med DSB

Fra Tølløse Station til Tølløse Efterskole er der en kort gå-tur på 5 minutter. Vi HAR taget tid! 

En stor del af Tølløse Efterskoles elever kommer fra Københavnsområdet, og rigtigt mange tager selv turen med toget, når de skal hjem på weekend. 

For Tølløse Efterskoles elever betyder det, at Københavner-ture er let at arrangere, og at vi er tæt nok på København, til at kunne udnytte teaterforestillinger, sportsbegivenheder og koncerter, når Danse- og teaterlinjen skal på teatertur, musiklinjen tager til koncert, eller sportslinjen skal til stævne eller kampe.