Efterskolernes aften

Vi holder Efterskolernes aften på Tølløse Privat- og Efterskole 12. januar 2022 fra klokken 18:00 til 21:00, hvor vi vil vise dig og dine forældre skolen, omgivelser og hvor du kan møde lærere og nuværende elever. 

Vi giver kage, kaffe og saftevand - Og en snak

I vores samlingssal kan du tale med lærerne, og stille alle de spørgsmål du har. Samtidig har vores dygtige køkkenfolk bagt kager, lavet kaffe og sat en masse saftevand frem. Du kan også tale med vores kontorpersonale, som kan fortælle dig alt om opskrivning, betaling og statstilskud. 

Ledige plader:

Læs mere om de ledige pladser her

Til efterskolerens aften kan du: 

Du kan få en rundvisning på skolen, hvor nogle af skolens nuværende elever vil vise dig rundt. Du vil se elevværelser, musiklokaler, dansesalen, teatersalen, esportslokalet og meget andet. Samtidig kan du få en god snak med rundviserne, om hvordan livet på Tølløse Efterskole er. 

Til Efterskolernes aften vil der rundt omkring på Tølløse Privat- og Efterskole være elever fra de tre linjer, Musik, Dans/Teater og Sport, som viser nogle af de ting de laver til hverdag. 

I samlingssalen kan du efter din rundvisning få en uforpligtende samtale med en af vores lærere. Du kan spørge om alle de ting, som du vil og som er med i overvejelserne om et efterskoleophold. På den måde håber vi på, at du finder ud af, om du vil være elev her på Tølløse Efterskole. 

Du kan også høre mere om undervisningen, fagene, valgfagene, linjerne, musikskolen og alt det andet, vi også tilbyder. 

Tjek om der er ledige pladser til dig

Få smagsprøver fra Tølløse Privat- og Efterskole

Ud over en masse information om skolelivet, kan du se smagsprøver på hvad man kan, når man går på musiklinjen, på danse- og teaterlinjen eller på sportslinjen. 

Du er i øvrigt velkommen til at besøge os på andre tidspunkter. Du kan evt. sende os "Kom på besøg"-formular - Så finder vi en dag, hvor det passer dig. 

Se mere på vores Facebookside: facebook.com/TPOEskole

Kom på besøg

Linje - Du må gerne sætte flere krydser, hvis du ikke har bestemt dig.
Fortæl os lidt om hvem du er og hvad du interesserer dig for