Bliv elev på

Tølløse Efterskole

Bliv elev på

Tølløse Efterskole

Bliv elev på

Tølløse Efterskole

Bliv elev på

Tølløse Efterskole

Bliv elev på Tølløse Efterskole

Overvejer du at blive elev på Tølløse Efterskole skal du starte med at komme på besøg. Du skal se skolen, mærke stemningen og med egne øjne se hvad vi har at byde på. Udfyld formularen her, og derefter aftaler vi en tid hvor det passer dig at komme forbi.

Du vil blive vist rundt af en lærer, der samtidig med turen, vil fortælle dig om livet på skolen, de daglige rutiner og de mange muligheder du har som elev. Du kommer forbi både elevværelser, musiklokaler, vores hal, klasselokaler, spisesal, stuecaféen og meget mere. 

Samtidig kan du få svar på alle de mange spørgsmål du nok har om livet som efterskoleelev.

Efter rundvisningen tager vi en snak om dine tanker og ønsker til efterskoleopholdet og vi fortæller, hvad vi forventer af dig som elev. 

Og så skal du hjem og tænke. 

Tølløse Efteskole er for dig, som gerne vil udvikle dig. Både som menneske, som kammerat og som studerende. Du kan udvikle dig fagligt og socialt, og vi vil sammen med dig, sørge for, at du får et fantastisk og udbytterigt skoleår hos os.

Tølløse Efterskole har et højt fagligt niveau og har integreret it i meget af undervisningen. Vi tilbyder Office 365 til alle elever. Derfor skal du medbringe din egen bærbare computer. 

Vi har plads til fordybelse, plads til sjov og ballade og vi har rammerne til det.

Vi glæder os til at møde dig på Tølløse Efterskole til en rundvisning - Ring til os på 59194100 eller udfyld formularen her.

Er der venteliste til skoleåret? 
I tilfælde af venteliste til et skoleår, skal I blot udfylde en "Kom på besøg"-formular her for at komme på ventelisten. Vi kontakter jer med henblik på et besøg, hvis der skulle blive en plads.