Hvad får man at spise på Tølløse Efterskole? 

Når du er elev på Tølløse Efterskole sørger vi for din mad. Dagens måltider ser således ud: 

Mad i hverdagen:
Morgenmad
Frugt i 10-pausen
Frokost
Eftermiddagsservering
Aftensmad
Aftenservering

I weekenden ser madplanen lidt anderledes ud: 
Brunch
Eftermiddagsservering
Aftensmad
Aftenservering

Hvad får man at spise til måltiderne på Tølløse Efterskole? 

Langt de fleste hverdage får du varm mad til frokost. Frokosten består af en stor variation af forskellige retter. Det kan være pastaretter, retter med kød, vegetarretter, fiskeretter, supper eller noget helt andet. Vi gør os umage med at variere vores frokost, og vi sørger for, at du får sund og varieret kost. 
Hver dag tilbyder vi også en  stor salatbuffet, hvor du kan vælge mellem en masse forskellige grøntsager og forskellige blandede salater.  

Vi serverer så vidt muligt danske fødevarer, og vi køber økologiske mejeriprodukter, hvor det er muligt. 

Kan man få specialkost som elev på Tølløse Efterskole?

Hvis du er vegetar kan vi tilbyder dig vegetarisk kost, så længe du meddeler det fra skoleårets start. Nogle dage er al maden til frokost vegetarisk. 
Vi kan ikke tilbyde vegansk kost. 

Mad til elever med fødevareallergi

Der kan være mange grunde til, at man ikke kan tåle forskellige fødevarer, og derfor kan du få specialkost på Tølløse Efterskole. Det kan være, at du har glutenallergi, har laktoseintolerans eller ikke kan tåle nødder, æg eller noget helt trejde. Inden skoleåret starter, sender vi et brev ud til dig, hvor du kan skrive om du har en form for fødevareallergi, som vi skal tage højde for, når vi laver mad til dig.  

Hvem laver maden på Tølløse Efterskole? 

På Tølløse efterskole har vi 4 dygtige ansatte i vores køkken, som sammen med en gruppe efterskoleelever laver maden. Efterskoleeleverne har en eller to køkkenuger i løbet af året, hvor de sammen med køkkenpersonalet, står for maden til resten af efterskolen.