Tølløse Privat- og Efterskole

Sportslinjen

Tølløse Privat- og Efterskole

Sportslinjen

Sportslinjen

Sportslinjen på Tølløse Efterskole er både for piger og drenge. Tølløse Privat- og Efterskole har ingen krav om, hvor god en sportsudøver du skal være, men det er vigtigt, at du møder i god fysisk form, med masser af gå-på-mod og godt humør.

Vi har på sportslinjen 4 hovedforløb:
• Fodbold
• Basket
• Volley
• Håndbold

På de 4 hovedforløb vil der blive arbejdet med både det individuelle og holdmæssige i forhold til teknik, kondition, taktik og teori.

Du vil derudover komme i kontakt med andre sportsgrene: f.eks. badminton, hockey og flagfootball/amerikansk fodbold.

Når du vælger sportslinjen er det muligt, at deltage i forskellige turneringer. Vi stiller så vidt muligt med både pige- og drengehold og det er vigtigt for os, at begge køn bliver repræsenteret til diverse stævner og kampe.

Udover den almindelige undervisning, har vi vores årlige linjeuge væk fra skolen, med masser aktiviteter og fælles sportsoplevelser, der fastholder og styrker sammenholdet på linjen. Der vil desuden i løbet af året være særlige linjedage, hvor indholdet f.eks. kunne være parkour eller go-kart.

Sportslinjen har egen 11-mands fodboldbane, med mulighed for to 7-mandsbaner. Desuden har skolen egen multibane og beachvolleybane, som bruges flittigt i undervisningen.

Tølløse Privat- og Efterskole har et fitnesscenter med konditions- og styrketræningsrum, som er en integreret del af sportslinjens undervisning. Her arbejdes der med individuelle træningsprogrammer bl.a. med fokus på fysisk træning og kondition.

Sportslinjen giver dig masser af træning - superseriøse lærere samt relevante gæstetrænere – turnerings- og træningskampe - et fantastisk sammenhold – specielle idrætsture/dage - og et helt igennem fantastisk sportsår!

Lærerne på sportslinjen

Rasmus

Har været ansat på Tølløse Privat- og Efterskole i 15 år og er uddannet idrætslærer. Han er "bidt" af en gal bold og har et stort engagement. Rasmus har oparbejdet en stor erfaring omkring sportslinjen gennem mange år. Rasmus er selv en aktiv løber, fodboldtræner og går meget op i Premier League.

Thomas

Har været ansat på Tølløse Privat- og Efterskole i 5 år er uddannet idrætslærer. Thomas har både været håndbold- og fodboldtræner. Thomas dyrker selv håndbold og landevejscykling. Thomas er ansvarlig for skolens idrætsaktiviteter og faciliteter.

Firat

Har været ansat på Tølløse Privat- og Efterskole i 7 år og er uddannet idrætslærer. Han er selv aktiv fodboldspiller og har mange kontakter til fodboldverdenen. Firat er arkitekten bag vores fitnessrum og udarbejder løbende diverse motions- og fitnessplaner.