Cookies / GDPR / Privatlivspolitik

COOKIES

Cookies indeholder oplysninger om din færden på internettet

Cookies er små tekstfiler, som bliver gemt på din computer. De indeholder blandt andet oplysninger om, hvilke sider du besøger på internettet. Oplysningerne er anonyme og de afslører ikke din identitet. Det er kun os der har adgang til oplysningerne.

Vores cookies kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Her kan du se, hvilke oplysninger der bliver gemt i cookies på din computer, når du besøger vores hjemmeside, og hvor længe de bliver gemt:

  • Hvilke sider du besøger på vores hjemmeside, som vi analyserer igennem Google Analytics. (2 år)
  • At cookie beskeden kun bliver vist en gang. (2 år)
  • En midlertidig cookie som slettes efter hjemmesiden lukkes.

Læs mere om cookies på www.minecookies.org


Tilladelse af cookies

Via menuen i din browser kan du kontrollere hvilke typer af cookies, der må lagres på din computer. Vær opmærksom på, at det kan gå ud over funktionaliteten på vores og andres hjemmesider, hvis du ikke tillader cookies.

Der er mulighed for selv at indstille cookies i de forskellige browsere, nedenfor kan du se hvordan du gør: 

Hvad gør man, hvis man ikke ønsker at modtage cookies?

Du indstille din computer til at give dig en advarsel, hver gang en cookie sendes til dig, eller du kan slå alle cookies fra i dine browserindstillinger (f.eks. Internet Explorer, Firefox eller Chrome).

Gå ind i din browsers HJÆLP-menu for at se, hvordan du ændrer eller opdaterer dine cookies. 

PERSONOPLYSNINGER / GDPR

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved tilmelding til skolen.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine tilmeldinger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske vha vores kontaktside. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af: Tølløse Privat- og Efterskole, Kvarmløsevej 37A, 4340 Tølløse

Formularer: 

Når du udfylder en formular med kontaktinformationer, anvender vi udelukkende informationen til at kontakte dig med henblik på optagelse, eller hvis du har andre spørgsmål til os som skole. Vi vidersender ikke din information til andre, og vi sletter dine kontaktinformationer, så snart de ikke skal bruges mere. Det kunne for eksempel være hvis du vælger ikke at tilmelde dig skolen. 

Hvilke cookies anvender tpoe.dk ?

Vi benytter udelukkende cookies fra Google til at overvåge brugen af hjemmesiden. Hvor klikker brugeren og hvad klikker brugeren ikke på. Du kan læse mere om Google Analytics cookies her: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage 

Informationerne opbevares hos google og slettes automatisk efter 26 måneder. 

Vi benytter en service til at vise instagrambilleder på vores hjemmeside. Denne service benytter cookies. Du kan læse mere om Lightwidgets cookies og deres brug på følgende side: https://lightwidget.com/privacy

Vi benytter efterskole.dk til at vise informationer om ledige pladser og priser på efterskoleophold. Efterskole.dk anvender cookies. 

Hvis du gerne vil slette dine cookies, har vi samlet en liste over måder du kan slette cookies på, afhængig af dit device: 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Skolekreds og gamle elever

I forbindelse med kontakt til tidligere elever og medlemmer af skolekredsen, opbevarer vi kontaktinformationer på de medlemmer, som har indtastet informationer i vores database. Alle informationer bliver beskyttet, og bliver kun brugt i forbindelse med invitationer til gammel elevdag eller til indkaldelse til generalforsamlinger. Vi videregiver ingen informationer til 3. part. 

Ønsker du at rette informationer om dig, kan du logge ind på vores gammel elev-område her, og ændre dine informationer. Ønsker du at blive slettet fra systemet, skal du kontakte skolen på tpoe@remove-this.tpoe.remove-this.dk