Esport

eSport og gaming - Valgfag

Holdet udbydes til alle elever. Vi opretter kun hold, hvis der er nok til at stille et hold i de to spil vi udbyder - CS:GO og League of Legends. 


På e-sportsholdet skal vi træne vores taktiske overblik, vores evne til at kommunikere klart og tydeligt, samarbejde og samtidig skal vi træne vores fysik.

På e-sportsvalgfaget vil vi primært koncentrerer os om spillene Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) og League of Legends.

Men vi vil også kigge på andre spil fx. Rocket Leauge, PUBG, Overwatch, Unreal Tournament, Apex Legends og Fortnite. Og så har vi en PS4 til FIFA. 

Vi har 20 lækre gamer-computere med alle spillene installeret, men du må også meget gerne tage din egen bærbare computer med. Vi sørger for uddannede e-sportsinstruktører og forskellige gæstelærere. 

Vi vil bruge masser af energi på at snakke taktik og strategi

Vi vil have fokus på god opførsel i spillene og på godt sportsånd. Vi skal opføre os ordenligt og tale pænt til både holdkammerater og modstandere.

Vores mål er at deltage i turneringer i løbet af året, så du kan forvente at du skal bruge mere tid ud over undervisningen. 

Vi deltager i esportligaen.dks efterskoleturnering, hvor vi er med i LOL- og CS:GO-turneringen. 

Faget er 2-3 lektioner om ugen plus selvtræning. Det betyder at du på Tølløse Privat- og Efterskole fx kan vælge esport og samtidig fodbold, musik eller noget helt tredje. 

 

CS-GO-underviser: Mads Dall Oskær Rasmussen

LOL-underviser: Mikkel "Mixsi" Bay-Smidt Christensen - https://lol.fandom.com/wiki/Mixsi  - https://astralis.gg/talent-dk

Læs mere omkring esport og gaming på Gaming.dk

ESPORT PÅ EFTERSKOLE PÅ SJÆLLAND - E-SPORT

esport