Kræftens Bekæmpelse arrangerer igen Stafet for livet her på Tølløse Privat- og Efterskole

 

I år er det d. 15-16 juni kl. 11.00 til kl. 11.00

 

Skolen har oprettet et hold: Tølløse Privat og Efterskole.

Her er alle forældre og ansatte velkomne til at melde sig på. Det koster 100 kr. pr voksen og kr. 50 pr. barn og pengene går til Kræftens bekæmpelse.

Elever, og ansatte som er på arbejde i den weekend, skal tilmelde sig via Rikke Møller Mortensen (rm@tpoe.dk), da skolen betaler deres tilmelding. Rikke laver en plan over, hvem der har stafetten på banen, i løbet af døgnet.

Forældre og ansatte kan følge dette link for at tilmelde sig:

https://www.stafetforlivet.dk/stafet/toelloese

 

Stafetten er en 24 timers aktivitet, hvor alle bidrag går til Kræftens bekæmpelse. Vi skal have mindst én deltager på banen i det døgn, stafetten varer. Det gælder ikke om at komme først, så du bestemmer selv om du vil løbe eller gå, og hvor længe du vil være på banen.

Du behøver ikke selv at gå eller løbe, vi giver mulighed for, at du kan sponsorere en deltager, og derved bidrage til den gode sag. Se den vedhæftede sponsorseddel.

Du kan også vælge at donere et beløb direkte via dette link: https://www.stafetforlivet.dk/stafet/toelloese/stoet/stoet-et-hold

 

I løbet af dagen sker der en masse på pladsen, musik, underholdning og lystænding. Se hele programmet på;  https://www.stafetforlivet.dk/stafet/toelloese/program

 

 

Vel mødt